Bioskop u Slovačkom vojvođanskom pozorištu

17. februar 2019

U nedelju 17. februara 2019. godine, u velikoj sali Slovačkog vojvođanskog pozorišta u Bačkom Petrovcu biće tri filmske projekcije.  

PROGRAM:

16h Aladin i leteći ćilim


Trajanje filma: 80 min.
Sinhornozovani na srpski.

Aladin živi u Pjortu, malom pustom selu u Bulgislavu, zajedno sa majkom, ocem i kozom Rajkom. Pjort je lepo i zanimljivo mesto, ali vrlo malo, pa Aladin sanja o pustolovinama u velikom svetu koji se nalazi iza planina na horizontu. Od dečaka se očekuje da pođe stopama svog oca i postane krojač.
Na fantastičnom letećem tepihu, koga je dobio od El Faze, Aladin sa svojom vernom prijateljicom kozom Rajkom, leti prema suncu sa zadatkom da vrati El Fazi izgubljeno unuče. Sultanov grad Peto je zaista nešto posebno – ogroman i haotičan, iza svakog ćoška vrebaju probisveti. Ali to ne sprečava naivnog seljačića Aladina da nastavi put na čarobnom tepihu...


18h Ko se boji Vuka još 2


Trajanje filma: 80 min.
Sinhronizovano na srpski

U gradiću u kome ovce i vukovi žive u miru, pojavljuju se dva gosta, polarna lisica i mala ovca. Niko ne očekuje u kakav problem će ih oni dovesti, a moraće da se udruže da bi prebrodili opasnost. Samo timski rad može da reši probleme i pomogne im da se suoče sa izazovima, jer su zajedno jači.


20h Srećan dan smrti 2


Trajanje filma. 100 min.
Režija: Christopher Landon
Uloge: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine

Džesika Rut predvodi ekipu u nastavku filma punog neočekivanih obrta i zapleta, koji je oduševio publiku 2017. godine. Ovoga puta, naša junakinja, Tri, shvatiće da je umiranje iznova i iznova mnogo lakše od izazova koji tek slede i opasnosti koja ih vreba.
Producent i reditelj prvog filma, Džejson Blum i Kristofer Landon, vratili su se da naprave novo poglavlje, SREĆAN DAN SMRTI 2.

Komentari

Post new comment

Sadrzaj ovog polja je privatan i nece biti javno objavljen.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.